Frakt och returer

Frakt
Vi skickar alla varor med fast frakt på endast 29;- Varorna levereras med leverantör som vi anser vara lämpigast för den aktuella beställningen (Posten, Schenker, DHL).
Vid beställning av reparation, så ingår alla frakter med Posten REK. Vi skickar ut fraktsedlar samt packningsmaterial till er, som ni använder när ni skickar telefonen till oss.

14 dagar öppet köp
Är du inte nöjd med något du beställt har du 14 dagars ångerfrist efter det att du mottagit varan. Du har rätt som kund att utan kostnad öppna förpackningen för att kontrollera att varan fungerar. Varan måste skickas tillbaka i oförändrat skick samt i originalförpackningen. Om du utnyttjar din ångerrätt och returnerar en vara står du för transportrisken och fraktkostnaden till oss. När vi fått tillbaka varan och godkännt returen betalar vi tillbaka det belopp du betalat.
Du måste alltid kontakta oss innan du skickar tillbaka varor.

Retur
Du har rätt som kund att utan kostnad öppna förpackningen för att kontrollera att varan fungerar. Varan måste skickas tillbaka i oförändrat skick samt i originalförpackningen. Du som kund står för transportrisken och fraktkostnaden till oss. När vi fått tillbaka varan och godkänt returen betalar vi tillbaka det belopp du betalat.
Du måste alltid kontakta oss innan du skickar tillbaka varor.

Fel på order
Om det är något fel på din order, ber vi dig kontakta oss omgående så vi kan rätta till det.